O nama

Učinite Vaš životni prostor toplijim i prijatnijim. Zamislite želju a mi smo tu da ona postane stvarnost.

Imperija Stojanović je nastala 13.-og aprila 2010. i kao mlada firma svojim kvalitetom brzo stigla na sam vrh u delu molero-fasaderskih radova. Svoje poverenje ukazali su nam i renomirani proizvodjači poput fabrike gradjevinskog materijala „Mladost“ Leskovac, fabrika veziva i PP vreća „Bane komerc“ Kumarevo, fabrike folija i PP vreća „Maša impeks“ i „Bataplast“ iz Stajkovca… Zahvaljujući svakodnevnom učenju i praćenju noviteta na tržištu boja i lakova, kao i odlična saradnja sa tehničkim licima iz svetski poznatih roizvodjača (HENKEL, MAXIMA, MUREXIN, HELIOS, JUB, KNAUF, ISOMAT), gotovo i da ne postoji nerešiv problem. Vodeći se devizom „kvalitet pre svega“ svakim danom imamo sve više posla.

Medjutim, molero fasaderski radovi nisu jedina delatnost kojom se bavimo. Zbog velikih problema sa stolarijom na većini domova i do skoro nerešivog problema sa „promajom“ jer vrata i prozori ne dihtuju, počeli smo da se bavimo dihtovanjem istih aluminijumskim lajsnama.

Još jedna od delatnosti kojom se bavimo je prodaja venecijanera, rolo i trakastih zavesa.

Zahvaljujemo se svima koji su nam ukazali poverenje i obećavamo da ćemo iz dana u dan postajati sve bolji i bolji i nalaziti načine da Vaš životni prostor učinimo lagodnijim.