Molersko fasaderski radovi

Imperija Stojanović se bavi svim vrstama molero fasaderskih radova.Zahvaljujući mnogobrojnim seminarima i prezentacijama kao i svakodnevnom učenju upoznati smo sa svim materijalima i tehnikama izvodjenja radova. Takodje, možemo da se pohvalimo i sa odličnom saradnjom sa vodećim svetskim proizvodjačima u delu gradjevinarstva odakle ćemo izdvojiti HENKEL-a, MAXIM-u, MUREXIN-a, JUB-a, HELIOS-a, KNAUF-a, ISOMAT-a …

Usluge koje Vam možemo ponuditi su:

  • bojenje-krečenje unutrašnjih i spoljašnih površina svim vrstama boja
  • gletovanje
  • gipsarki radovi
  • izrada demit fasade
  • obrada špaletni
  • farbanje stolarije(drvene i metalne)
  • skidanje starih naslaga sa zidova.

Bojenje-krečenje svim vrstama boja, poludisperzijom, disperzijom, akrilnim i lateks bojama kao i svim vrstama fasadeksa. Pre svakog krečenja prvo se vrši zaštita prostora koji se radi.Zatim se saniraju zidovi od pukotina i fleka od od masnoće, vode, dimnjaka…

Gletovanje se vrši ručno pod reflektorima u dve ruke a po potrebi i u tri.Nakon što se nanešena glet masa osuši pristupa se šmirglanju.

Gipsarski radovi. Vršimo izradu spuštenih plafona(običnih i kaskadnih), pregradnih zidova, oblaganja potkrovlja (sa termoizolacijom), oblaganje zidova kao i specifične detalje i ornamente po želji vlasnika.

Izrada demit fasade stiroporom i kamenom vunom. Pre početka lepljenja termoizolacionih ploča vrši se provera podloge na koju se lepi. Ukoliko je površina porozna ili na njoj ima starih naslaga boje i dekorativnih maltera, prvo se vrši njihovo uklanjanje kako bi se došlo do čvrste i zdrave podloge. Preporuka je demit fasadu ne raditi po jakoj vrućini i vetru, a nikako ne raditi po mrazu i temperaturi ispod 5°.

Medjutim, mi imamo zaštitne mreže koje znatno smanjuju uticaj vetra i sunca tako da nesmetano možemo izvoditi radove od proleća do zime.

Obrada špaletni po zameni stolarije se vrši stiroporom i gips karton pločama.Vrlo često se obradjuju i samo lepkom i mrežicom.

Nezavisno od toga čime se grubo obrade, pre krečenja je obavezna njihova obrada glet masom.

Farbanje stolarije uljanim,nitro i vodenim bojama.Stolarija se pre farbanja šmirgla,po potrebi kituje,a ukoliko je stari premaz previše oštećen skida se ljuštenjem ili paljenjem.

Skidanje starih naslaga sa zidova se vrši pre bilo kojih radova ukoliko je površina porozna ili oštećena.Isto tako,postojeći nanosi na zidovima se moraju skinuti ukoliko materijali koji se nanose na njih to zahtevaju zbog njihove nekompaktibilnosti(netrpeljivosti).

Banekomerc

    

Maša Impeks

    

Mladost

 

Privatna kuća

   

Privatna kuća - demit fasada

      

Amstrong plafoni