Dihtovanje

„Bez promaje pored prozora i vrata i da ne čujete kad Vas zove tašta.“ by Dušan Milošević

Dihtovanje drvenih vrata i prozora specijalno profilisanim aluminijumskim lajsnama koje zatvaraju zazor do 1.5cm-a. Sprečavaju prodor vetra do 95% kao i prašine i buke do 80%. Ugradnjom ovih lajsni štedite energiju i do 30% kako u zimskom tako i u letnjem periodu.Sprečava i prolaz mirisa što je izuzetno važno za stambene zgrade.

Pre početka dihtovanja prvo se proverava stanje i funkcionalnost otvora. Ukoliko je potrebno vrši se anpasovanje (štelovanje) istih. Za razliku od gumenih i sunđerastih traka koje morate zameniti na nekoliko godina, aluminijumske lajsne su trajne.Takođe, problem kod sunđerastih i gumenih traka je što ne zatvaraju dobro zazor pa morate da stavite dosta deblju traku što dovodi do lošeg zatvaranja i deformiteta otvora. Aluminijumska lajsna se prolagođava zazoru tako da otvor i dalje nesmetano funkcioniše.Takođe i učvršćuje otvor tako da se izbegava njegov dalji deformitet.

Ugradnja je brza a razlika u ceni između postojećih traka i aluminijumskih lajsni je mala. Uloženi novac Vam se kroz uštedu u energiji veoma brzo vraća.

Garancija: TRAJNA!

Dolazimo u bilo koji deo juga Srbije, Leskovac, Prokuplje, Pirot, Vranje …

Galerija: